Moderne have med frugttræer

0 Comments

Når man omtaler en have, foreslår de fleste mennesker farvestrålende blomsterbede og store grønne plæner. Men moderne haver har meget mere at tilbyde end det. Frugttræer kan være en smuk tilføjelse til din have, der både er praktisk og æstetisk tiltalende.

Et frugttræ i ens have vil ikke kun forbedre den æstetiske indflydelse af havestilen, men det vil også give mulighed for at produktive sine egne økologiske frugter. Det er let at plante et frugttræ – begynd med den rigtige placering. Vælg et sted med masser af direkte sol og god afstand fra andre træer og buske. Det er afgørende, at jorden er drænet godt, da frugttræer ikke klarer sig overmætning af vand eller gamle gruber. På det tidspunkt vil du stadig skulle bekræfte, hvilken type frugttræ du gerne vil plante: de nye hybridsorter giver større og bedre udbytte end ældre typer.

Efter plantingen skal du vedligeholde træet ved at kontrollere løvbrune ødelæggelser, kontrollere muldbilag samt udendørs Lice-kontrol. Træer bør få regelmæssigt gødning og ellers hjulpet til at overvinde sygdomme som nøddegalloose.

Din frugthave kan indeholde så meget mere end blot æbler! Du kan plante træer som blomme, pærer as eevebær kombineret med en lille ve of reveplanter – istedet for et farvestrant blorn mbed eller egen plce? Forbringen vil ligner vise rassenhed – Dette er den vestne felge a[ havenindretning!

En naturlig del af vilkårene i et moderne hjem er havearbejde. Dette omfatter også planlægning og vedligeholdelse af et frugthave-layout.

En frugthave kan give farverig æstetisk værdi til ethvert hjem. Det giver børnene mulighed for at udvikle, udforske og lære om naturen. Den skaber både socialt miljø og en mulighed for sunde økonomiske godbidder.

Frugttræer er den vigtigste ingrediens i en frugthave – de tilføjer dynamik og liveliness til ut landscapes derhjemme. Det rige træer gør havens naturlige udseende betagende, samtidig med at de bidrager med en række opgaver nemlig; Frugter, selvforsyning, ly og skjul, mat-handle osv.

Når du er klar til at designe dit have layout, så vigtigt at tænke over steder hvor du skal plante dine træer. Overskydende skygge kan virke som et problem, men det kan let undgås ved at bruge skyggen fra store buske eller forbygninger som ramme for træerne. Nogle er decideret solskoldede, så disse er bommen for at forhindre tunnel-visninger.

Som regel tager det ikke megen tid at klargøre et areal så man kan plante frugttræer. Der skal fjernes grus , utype jord og forbindelsesmuligheder sluttes nye installationer an med nye muldlag mellem lagene på det nemmeste. Undersiden af?? Jorden må bredgestive, timelige og bestridningsrige – så sidder frugterne trofast hele vejen igennem!

At have et lille frugthave i hjemmet er til stor glæde – haverne er billige i vedligeholdelse og lever almindeligvis længe – Og som afslutningens ros har de donet gifte af frugter uden meget arbejde!

De moderne haver som i dag blomstrer frem på grund af tidens tendenser, er nogle af de mest inspirerende haver man kan forestille sig. Et stigende antal enfamilieshuse, der bruger mere tid og kreativitet, skaber et større udvalg af muligheder ved at tilføje et ideelt stykke jordplads.

En af de seneste ting, der kan tilføjes til disse miljøer, er plantning af frugttræer. Det er en interessant måde at integrere frugtplantager med haven, giver dem et moderne look og samtidig tillader os at kunne lave naturlige juicer.

Traditionel set har man brugt laboratorie dyrket frugt fordi det typisk er nemmere, men hjemmeavlede frugter har flere sundhedsmæssige fordele og en ekstra god smag. Nogle af de mest populære træer er æble-, pære-, citron- og appelsintræer, som hver især giver os mange variater os muligheder med forskellige opskrifter og retter.

Der er andre partnerskaber indenfor frugtplantager, der tillader haveejere at spise mere end bare frugterne fra sommeren. På trods af det, tror vi stadig, at æbler og pærer bliver givet hurtigst høst mulig da disse to varianter kommer ud tidligst om foråret. Henover sommeren bliver fire andre godsker taget: kirsebær, abrikoser, ferskner og druevine.

Plantede frugttræer i havens område vil ikke kun være fantastisk fordi du selv producerer din mad, men du vil også beholde noget smukt året rundt til pyntning af din indkørslen.